Assortiment


Convenience

Alles zelf bereiden lukt niet altijd
Lukt het u niet altijd alles zelf te bereiden? Dit hoeft geen probleem te zijn want de kwaliteit van bereide ingrediënten is de laatste jaren enorm verbeterd. Uit bedrijfseconomisch oogpunt kan het soms zelfs verstandiger zijn om voor een deel te kiezen voor ingrediënten die door professionele koks in een andere keuken al voor u bereid zijn. Hiermee ondersteunt u uw keukenbrigade die zich kan focussen op datgene waarmee u zich werkelijk kunt onderscheiden.

Ondersteunend met standaard ingrediënten of maatwerk
Naast standaard ingrediënten zoals basissoepen, bereide ragouts en vleesgerechten en de bekende Chinese en Indische specialiteiten tot maatwerk zoals een stamppot volgens uw eigen receptuur. Onze culinair specialisten denken graag met u mee om samen met u tot de beste keuzes voor uw bedrijf te komen.

Overwerkmaaltijden
Hebt u wel eens vraag naar maaltijden voor overwerkers en kunt u hier niet zelf in voorzien kijk dan eens naar onze mogelijkheden in geportioneerde maaltijden op een mooi rond disposable bord.

Bestellen
Is uw interesse gewekt of heeft u misschien nog wat vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij helpen u graag verder.

 

tastetoo     Langerhuize