Assortiment


AGF

Groenten vers vanaf het land, snel geleverd
Onze groentespecialisten staan garant voor een gecontroleerde en continue kwaliteit dankzij moderne snij- en verpakkingstechnieken in combinatie met de speciaal ontwikkelde methode van wassen in ijswater. Ook leveren we groenten vuil per stuk, per kilo of per kist. Onze specialiteit is de grote variatie in rauwkosten en salades en in groenten- en roerbakmixen.

Fruit in de juiste rijpheid
Onze jarenlange ervaring en de persoonlijke klantcontacten stellen ons in staat om het fruit in de juiste rijpheid bij elke klant te leveren. In elk seizoen bieden we u het beste in hard en zacht fruit waarbij de meeste fruitsoorten naar keuze per stuk, per kilo, per kist of doos te bestellen zijn.

We kijken mee in uw keuken
Onze AGF specialisten spelen graag in op trends maar we luisteren vooral naar uw vragen. Voor speciale wensen en beheersing van het voedingsbudget blijft regelmatig persoonlijk contact in onze ogen de beste basis om onze traditioneel goede service op dit allerhoogste niveau vast te houden.

SKAL certificering
Ons groentesnijbedrijf heeft tevens een aparte, SKAL gecertificeerde, afdeling voor verwerken en verpakken van gecertificeerde biologische AGF. Overweegt u meer duurzame producten te gaan gebruiken, laat u dan informeren over mogelijkheden om dit budgetneutraal te kunnen doen.

Bestel direct!
Waarom zou u nog wachten? Bestel direct en laat u verrassen door ons brede assortiment.

agf-poldergoud