Assortiment


Biologisch & Duurzaam

Duurzaam inkopen en dit meetbaar maken
Is duurzaamheid binnen uw organisatie al een kernbegrip of vindt u het belangrijk om hier zoveel mogelijk aan te doen? We helpen u graag dit op de voor u beste wijze in te vullen maar ook om de inkoop van duurzame producten binnen uw organisatie meetbaar te maken. Vraag naar de managementinformatie die we hiervoor als service bieden.

Biologisch, Fairtrade, Beter leven, MSC en andere duurzaamheidskeurmerken
SKAL gecertificeerde biologische productie en de overige producten met duurzaamheidskeurmerken zorgen ervoor dat we vrijwel het gehele assortiment voor eten & drinken in een duurzame variant aan u kunnen bieden en dit vaak zelfs tegen dezelfde gunstige prijzen. Onze productspecialisten kunnen een advies op basis van uw werkwijze maken zodat u kunt zien welke duurzame producten het beste bij uw wensen aansluiten.

Regionale levering
Doordat onze productiepartners in dezelfde regio als onze afnemers gevestigd zijn en we de routes heel efficiënt plannen levert onze logistiek een minimale milieubelasting op.

Biologisch voor u belangrijk?
Hecht u ook veel waarde aan biologische en duurzame producten, dan zit u bij Multifood goed.
Neem contact op om samen ons assortiment door te nemen. Wij voorzien u naast duurzame producten ook van duurzaam advies.