Assortiment


DKW & Non Food

Het complete pakket voor uw gemak
Om het nog gemakkelijker voor u te maken kunt u alle kruidenierswaren tegelijk met uw verse- en diepvriesproducten bestellen. We leveren dit dan ineens bij u aan. Naast droogwaren en conserven voor de keuken kunt u bij ons ook frisdranken, alcoholische dranken, koffie, thee, snoep, chips, nootjes en alle overige kruidenierswaren bestellen.

Verder verzorgen we graag uw professionele schoonmaakmiddelen en verpakkingsmateriaal evenals hygiëneproducten voor dagelijks gebruik zoals papieren handdoekjes, zeep en toiletpapier. We bieden u hierin een ruime keuze en desgewenst ook de bijbehorende dispensers of automaten.

Ook alles voor kleinschalige woongroepen en het winkeltje
Het potje pindakaas, een pak koekjes en de afwasborstel voor kleinschalig wonen bestelt u gewoon per stuk mee evenals een fles jonge jenever of advocaat en de bonbons en tandenborstels voor uw winkeltje. Wat we eventueel standaard nog niet hebben regelen we voor u.

Disposables en hygiëne artikelen
Een ruim assortiment disposables zoals maaltijdschalen, (koffie)bekers, borden en bestek. Naast het basisassortiment is er voor thema’s zoals Pasen en Kerst volop keuze in fleurige tafelaankleding en servetten.

Advies

Advies nodig van één van onze specialisten? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

ovaal