Assortiment


Schoonmaakdienstverlening

Totaalconcept inclusief schoonmaakdienstverlening!

Voor onze schoonmaakdienstverlening werken we samen met een moderne facilitaire dienstverlener die zich toelegt op het schoonhouden van bedrijfsgebouwen en productielocaties met bijzondere regels op het gebied van hygiëne. De combinatie van moderne werkmethodes en directe communicatie met veertig jaar ervaring biedt een ongekende kwaliteit en flexibiliteit. Dus de ideale partner als u deze facilitaire zaken wilt uitbesteden aan een vertrouwde partij.

Schoonmaken uitbesteden?
Wij kunnen u hierbij van dienst zijn en u doorverwijzen naar onze ervaren schoonmaakdienstverlening. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Glasbewassing  en specialistische gevelreiniging
Ook voor uw glasbewassing, waarbij gewerkt wordt met moderne technieken zonder toevoeging van reinigingsmiddelen, en specialistische gevelreiniging kunt u door onze facilitaire dienstverlener laten verzorgen. Doordat ladders of hoogwerkers vaak kunnen worden vervangen door telescopische materialen wordt een aanzienlijke productiviteitswinst behaald die u een aanzienlijke besparing op kan leveren.

Geen zorgen meer?
Neem contact op zodat wij u kunnen adviseren voor een geschikte aanpak.