Assortiment


Vis

Vis van onze ambachtelijke specialist
Gezond… lekker… variatie… er zijn genoeg redenen om regelmatig vis op het menu te zetten. Dagelijks krijgt onze ambachtelijke visspecialist verse vis aangevoerd. We snijden dit voor u in de gewenste porties en afhankelijk van uw bestelling fileren, kruiden, roken, stoven, pocheren of bakken we de producten voordat ze zuurstofarm verpakt worden.

Speciaal voor de zorg
Elke keuken heeft zijn eigen karakteristieken en methodes van werken. Om ervoor te zorgen dat u uw cliënt het lekkerste product serveert houden we rekening met uw werkwijze. Dit betekent dat we voor kibbeling die door u geregenereerd wordt een ander beslag gebruiken dan voor kibbeling die op locatie gebakken wordt. Onze ervaren productspecialisten stemmen uw assortiment graag met u af.

Makkelijk calculeren door portie prijzen
Voor veel producten hanteren we verschillende portiegewichten met prijzen per stuk. Dit maakt het calculeren van de maaltijdprijzen voor u heel eenvoudig.

Overtuigd van onze kwaliteit?
Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn voor u. Liever direct zelf bestellen? Ga dan snel naar onze bestel button.

vanmeines