Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Vers van het land en snel geleverd

Wij begrijpen dat bepaalde terugkerende ingrediënten nodig zijn voor de vaste kaart, maar dat je ook graag flexibel om wilt kunnen gaan met bestellingen. Voor ons is dat geen enkel probleem. Omdat we lokaal samenwerken kunnen we snel schakelen en een hoge service leveren als het gaat om groenten en fruit. Zo kunnen we panklaar gesneden en gewassen groenten leveren, maar ook ruwe producten zoals hele bloemkolen, aardappelen of bieten. Natuurlijk afhankelijk van het seizoen, maar altijd van een hoge, gecontroleerde kwaliteit en Eko en Bio gecertificeerd.

Goed luisteren is meedenken

Van een aparte snijwijze van groenten tot verpakkingen die aan bepaalde eisen moeten voldoen. Alles is bij ons bespreekbaar. Door niet alleen in te spelen op trends, maar vooral ook goed te luisteren kunnen we altijd maatwerk leveren en voor jou een specifiek assortiment samenstellen.

Bio, zo logisch

Goed om te weten is, dat we een aparte, SKAL gecertificeerde, afdeling hebben voor het snijden, wassen, verwerken en verpakken van gecertificeerde biologische AGF. Werk je graag met meer duurzame producten of heb je andere vragen over onze manier van werken, dan kan Brigitta je daar alles over vertellen.

Brigitta Daman
Accountmanager Horeca/Catering
E-mail: b.daman@multifood.nl
Tel.: 06 201 461 93
Contact