Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Altijd op maat én altijd lekker geregeld

Niets is zo lekker als wanneer het eten en drinken voor je is geregeld en het ook nog precies is wat je hebt besteld én op tijd is. Daarom zorgen we ervoor dat we op het gebied van catering op maat kunnen leveren met een breed assortiment vol ambachtelijke, eerlijke en vooral lekkere producten.

Flexibel vakmanschap

Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak kunnen we altijd flexibel werken. Wil je bijvoorbeeld iets wat buiten het assortiment valt? Geen enkel probleem. Onze uitdaging is juist om mee te denken en samen te bepalen welke producten het beste bij elke opdracht passen. Sterker nog, we kunnen je zelfs verrassen met catering suggesties en adviseren graag welke hoeveelheden van bepaalde producten je nodig hebt. Zeg maar, flexibel vakmanschap!

Van sandwiches tot borrelhapjes

Zelf geen tijd of mogelijkheid om te cateren? We kunnen alles voor je verzorgen. Van verpakte sandwiches, luxe belegde broodjes en verrassende borrelhapjes tot een biertap of barbecue. Dus, catering uitbesteden met of zonder personeel? Neem contact op met Brigitta, zij kan je meer vertellen en advies geven over ons maatwerk als het gaat om catering meteen goede service!

Brigitta Daman
Accountmanager Horeca/Catering
E-mail: b.daman@multifood.nl
Tel.: 06 201 461 93
Contact