Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Als het gaat om dagverse vis heb je bij ons direct beet

Het is gezond, misschien zelfs wel trendy, maar vooral gewoon erg lekker. Als het gaat om catering is vis vaak de favoriet van veel gasten. Daarom leveren we alle vissoorten in diverse varianten. Van onbewerkt en supervers tot supervers gebakken.

Dagverse vis in alle soorten en maten

Smaken verschillen. Net als recepten en de manier van bereiden. Daarom kun je bij ons alle kanten op en leveren we diverse soorten vis. Van kabeljauw, zwaardvis en tong tot mosselen, coquilles, zalm en kreeft. Onze ambachtelijke visspecialist krijgt dagelijks direct van de afslag diverse verse vis aangevoerd. Afhankelijk van de wensen portioneren, fileren, bewerken of bakken we jouw bestelling, voordat we het verpakken en bij je afleveren.

Het gemak van portie prijzen

Ook goed om te weten is, dat we voor veel geportioneerde producten verschillende portie gewichten met prijzen per stuk hanteren. Dit maakt het calculeren namelijk een stuk eenvoudiger. Wat je ook aan de haak wilt slaan, met Brigitta kun je al jouw wensen bespreken en kan ze advies geven over ons complete vis assortiment van hoge kwaliteit.

Brigitta Daman
Accountmanager Horeca/Catering
E-mail: b.daman@multifood.nl
Tel.: 06 201 461 93
Contact