Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

De kwalitatieve smaakmakers van onze slagerijen

Voor het mooiste vlees en de lekkerste vleeswaren werkt Multifood samen met twee partijen die vakmanschap en een constant hoge kwaliteit vlees hoog in het vaandel hebben. Zo kunnen we altijd een compleet assortiment aanbieden, waar je echt alle kanten mee op kunt. Je begrijpt het, maatwerk is en blijft onze kracht.

De kracht van onze slagerijen

Zijn mooie smaakvolle burgers iets voor op jouw dagkaart? We maken tailor made burgers in alle soorten en maten van verschillende soorten vlees, waaronder Waards Rund uit de regio Utrecht en Wagyu beef. De kracht van onze slager is niet alleen het complete horeca assortiment, maar ook de flexibiliteit. Zo kun je hele delen vlees bestellen én per stuk geportioneerd. Van technische delen tot op maat gesneden lapjes, onze levering en de verpakkingswijze stemmen we op jouw wensen af. Op die manier ben je altijd verzekerd van de meest optimale productkwaliteit en onze welbekende service.

Huisgemaakte vleeswaren

In onze eigen slagerij maken we de lekkerste verse gesneden en ongesneden vleeswaren met regionaal vlees uit Midden Nederland. Meer dan 100 soorten vleeswaren, waaronder onze eigen productie hammen en worsten, worden dagelijks voor je gesneden en verpakt. We kunnen leveren in bulkverpakking en in portieverpakking voor de displays van je counter. Meer weten? Brigitta kan je informeren en adviseren over ons complete vlees- en vleeswarenassortiment.

Brigitta Daman
Accountmanager Horeca/Catering
E-mail: b.daman@multifood.nl
Tel.: 06 201 461 93
Contact