Op jacht naar de mooiste kwaliteit wild & gevogelte.

Niets is mooier dan in het seizoen Hollands wild, eendenborst of Frans gevogelte op de kaart te zetten. Elk jachtseizoen maakt onze poelier producten die bij jouw gasten zeer geliefd zijn. Denk naast wild & gevogelte bijvoorbeeld ook aan de ambachtelijke patés in diverse smaken, die befaamd zijn om hun smaak en kwaliteit.

Tailor made van onze vakman.

Onze poelier werkt tailor made, dus je kunt elk idee bij hem neerleggen. Ambachtelijke top producten, die met zorg en toewijding worden gemaakt en perfect aansluiten op jouw wensen. Bereid van de beste kwaliteit, met de juiste versheid én een authentieke smaak. Goed om te weten als je de keukenbrigade even wat meer wilt ontlasten, bijvoorbeeld tijdens de drukke feestmaanden.

Horeca breed.

Wat voor catering je ook doet, party of bedrijfscatering wij kunnen je het leveren. Kant en klaar, geportioneerd, just in time, meer traditioneel of juist inspelen op de laatste trends. Wij regelen het.

Wil je advies over de bereiding van wild & gevogelte, de presentatie ervan of wellicht tips voor lekkere menucombinaties? Maak dan een afspraak met Michele. Multifood zorgt voor gemak in jouw keuken met maatwerk op basis van het juiste assortiment.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact