Duurzaam & biologisch staat bij ons op de kaart.

Als het gaat om het leveren van de beste service, dan zijn duurzaam en biologisch voor ons twee belangrijke ingrediënten. Daarom werken we veel samen met lokale producenten, waardoor we altijd de mooiste streekproducten kunnen leveren. Deze producenten ondernemen maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Twee voorwaarden die noodzakelijk zijn om jouw hoog kwalitatieve producten te kunnen leveren.

Dichtbij huis.

Er is veel vraag naar ingrediënten van eigen bodem, alleen is het logistiek vaak lastig omdat de groothandel deze unieke streekproducten vaak niet in huis heeft. Daarom houden wij het graag dicht bij huis en zijn we een coöperatie gestart met boeren uit de regio. Zo komt vlees, kaas en andere zuivel zoals bijvoorbeeld ijs en boter van de Gelderse vallei en de Veluwe. Door met productiepartners uit jouw regio te werken, kunnen we onze routes heel efficiënt plannen en levert onze logistiek een minimale milieubelasting op. Ook een mooie manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaam voor een mooie prijs

Van biologisch, Fairtrade en Beter leven tot MSC en nog veel meer duurzaamheidskeurmerken: door SKAL gecertificeerde biologische productie en de overige producten met duurzaamheidskeurmerken, kunnen we je vrijwel het gehele assortiment voor eten & drinken in een duurzame variant aanbieden. Vaak zelfs voor een mooie, eerlijke prijs.

Duurzaam op maat

Op basis van jouw werkwijze kunnen onze productspecialisten adviseren welke duurzame producten het beste bij jouw vraag aansluit. Met een duurzaamheidsanalyse, kunnen we berekenen hoe duurzaam jouw totale inkoop is. Kortom, hecht je ook veel waarde aan biologische en duurzame producten, dan ben je bij Multifood aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact op met Michele om samen jouw assortiment en interesse voor bepaalde producten door te nemen.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact