Knapperig vers brood van je bakker uit jouw regio.

Het lekkerste brood is knapperig en het liefst vers uit de oven. Daarom werken we voor dagelijks ovenvers brood uitsluitend met regionale ambachtelijke warme bakkers. En dat heeft zo zijn voordelen. Want, naast dat het logistiek een stuk efficiënter werkt, kun je ook kiezen uit de lokale topbakkers waar je graag producten van wilt afnemen. De levering gaat rechtstreeks vanuit de door jou gekozen bakker, maar je kunt de bestelling dagvers brood & banket eenvoudig via het Multifood bestelsysteem regelen. Gewoon allemaal op 1 factuur. Wel zo makkelijk.

Lekker lokaal.

Wat ook het lekkere van samenwerken met een lokale bakker is, is dat je ook regionale specialiteiten kunt bestellen. Je kunt zelfs brood of banket laten maken op basis van je eigen receptuur. De kracht van onze regionale bakkers is hun kennis van de horeca- en cateringmarkt. Je hebt dus een ruime en brede keuze in zowel het standaard assortiment als de meer ambachtelijke broodsoorten en luxe patisserie producten.

Meer weten? Komt voor de bakker. Je kunt direct bestellen of Michele bellen of mailen. Jullie kunnen dan samen jouw wensen qua soorten brood en patisserie én misschien wel jouw eigen receptuur bespreken.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact