Als het gaat om dag verse vis heb je bij ons direct beet.

Het is gezond, misschien zelf wel trendy, maar vooral gewoon erg lekker. Als het gaat om lekker ergens een hapje eten is verse vis vaak de favoriet van veel gasten. Iets wat dus waarschijnlijk ook bij jou op het menu staat. We begrijpen natuurlijk dat elke keuken zijn eigen smaak, voorkeur en assortiment heeft. Daarom leveren we alle vissoorten in diverse varianten.

Dagverse vis in alle soorten en maten.

Smaken verschillen. Net als recepten en de manier van bereiden. Daarom kun je bij ons alle kanten op en leveren we diverse soorten vis. Van kabeljauw, zwaardvis en tong tot mosselen, coquilles, zalm en kreeft. Onze ambachtelijke visspecialist krijgt dagelijks direct van de afslag diverse verse vis aangevoerd. Afhankelijk van jouw wensen portioneren en fileren of bewerken we jouw bestelling, voordat we het verpakken en afleveren.

Het gemak van portie prijzen.

Ook goed om te weten is, dat we voor veel geportioneerde producten verschillende portie gewichten met prijzen per stuk hanteren. Dit maakt het calculeren namelijk een stuk eenvoudiger. Wat je ook aan de haak wilt slaan, met Michele kun je al jouw wensen bespreken en kan zij advies geven over ons complete vis assortiment van hoge kwaliteit.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact