Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Zuivel voor elk moment van de dag

Een glas koude melk, melk voor een bordje pap, een bakje yoghurt met een beetje suiker of een kommetje vla. Vroeger bestond het zuivelassortiment vooral uit traditionele melkproducten. Inmiddels is deze productgroep uit z'n jasje gegroeid met zuivel voor elk moment van de dag.

Zuivel van vandaag de dag

Het assortiment is in zowel de breedte als de diepte enorm gegroeid. Denk aan nieuwe kaassoorten en echte italiaans buffelmozzarella, grana padano en gryere kaas. Naast deze producten op basis van reguliere zuivel kun je bij Multifood ook sojavarianten bestellen én kiezen uit puur biologische zuivelproducten, zoals slagroom en yoghurt rechtstreeks van de boer uit de Gelderse vallei. Leuk om te weten: je kunt de boer bezoeken om zelf eens te ervaren waar onze mooie producten vandaan komen.

Meer weten over wat er vandaag de dag speelt op het gebied van zuivel? Brigitta helpt je graag met het samenstellen van een eigen assortiment en jouw bestellijsten.

Brigitta Daman
Accountmanager Horeca/Catering
E-mail: b.daman@multifood.nl
Tel.: 06 201 461 93
Contact