Duurzaam & biologisch staat bij ons op de kaart.

Gezonde voeding draagt bij aan een sneller herstel van patiënten. Daar zijn we ons bij Multifood zeer van bewust. Daarom zien we de kracht in samenwerken met lokale producenten, waardoor we altijd de mooiste en meest pure streekproducten kunnen leveren. Stuk voor stuk producenten die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Twee belangrijke ingrediënten, die noodzakelijk zijn om jouw hoog kwalitatieve producten te kunnen bezorgen.

Dichtbij huis.

Er is veel vraag naar ingrediënten van eigen bodem, alleen is het logistiek vaak lastig omdat de groothandel deze unieke streekproducten vaak niet in huis heeft. Daarom houden wij het graag dicht bij huis en zijn we een coöperatie gestart met boeren uit de regio. Zo komt vlees, kaas en andere zuivel zoals bijvoorbeeld ijs en boter van de Gelderse vallei en de Veluwe. Mooie producten met een eigen verhaal. Je kunt zelf boeren bezoeken om letterlijk te zien en te voelen waar het vandaan komt. Zo sta je zelf aan de basis van wat je in huis haalt. Door met productiepartners uit jouw regio te werken, kunnen we ook onze routes heel efficiënt plannen en levert het logistiek een minimale milieubelasting op. Ook een mooie manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaam voor een mooie prijs.

Van biologisch, Fairtrade en Beter leven tot MSC en nog veel meer duurzaamheidskeurmerken: door SKAL gecertificeerde biologische productie en de overige producten met duurzaamheidskeurmerken, kunnen we je vrijwel het gehele assortiment voor eten & drinken in een duurzame variant aanbieden. Vaak zelfs voor een mooie, eerlijke prijs.

Duurzaam op maat.

Op basis van jouw werkwijze kunnen onze productspecialisten adviseren welke duurzame producten het beste bij jouw vraag aansluit. Met een duurzaamheidsanalyse, kunnen we berekenen hoe duurzaam jouw totale inkoop is. Kortom, hecht je ook veel waarde aan biologische en duurzame producten, dan ben je bij Multifood aan het juiste adres. Meer weten? Neem dan contact op met Michele om samen jouw assortiment en interesse voor bepaalde producten door te nemen.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact