Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Knapperig vers brood met zorg bedacht en gemaakt

Het lekkerste brood is knapperig en het liefst vers uit de oven. Daar zorgen we bij Multifood sowieso voor. Elke dag weer. Maar, bij Multifood kijken we ook graag verder. Daarom werken we samen met Topbakkers. Zo kunnen we een bakker uit je eigen regio aanbieden. Topbakkers wil graag innoveren en zijn daarom de samenwerking aangegaan met een echte kampioen: Peter Bienefelt. Deze prijswinnende bakker heeft een samenwerking opgestart voor de zorg om te blijven innoveren en brood nóg gezonder te maken. Bijvoorbeeld door deze te verrijken met eiwitten. Op die manier kunnen we ook meehelpen om de zorg een beetje beter te maken.

Dagelijk vers gebakken

Voor dagelijks ovenvers brood werken we uitsluitend met regionale ambachtelijke warme bakkers. En dat heeft zo zijn voordelen. Want, naast dat het logistiek een stuk efficiënter werkt, kun je ook kiezen uit de lokale topbakkers waar je graag producten van wilt afnemen. De levering gaat rechtstreeks vanuit de bakker, maar je kunt de bestelling dagvers brood & banket eenvoudig via het Multifood bestelsysteem regelen. Allemaal op 1 factuur. Wel zo makkelijk.

Lekker lokaal

Wat ook het lekkere van samenwerken met een lokale bakker is, is dat je ook regionale specialiteiten kunt bestellen. Je kunt zelfs brood of banket laten maken op basis van je eigen receptuur. Je hebt dus een ruime en brede keuze in zowel het standaard assortiment als de meer ambachtelijke broodsoorten en luxe patisserie producten.

Meer weten? Komt voor de bakker. Je kunt direct bestellen of Jeroen bellen of mailen. Jullie kunnen dan samen jouw wensen qua soorten brood en patisserie én misschien wel jouw eigen receptuur bespreken.

Jeroen Schipper
Accountmanager Cure & Care
E-mail: j.schipper@multifood.nl
Tel.: 06 301 501 21
Contact