Altijd lekker geregeld, wat je smaak ook is.

Niets is zo lekker als wanneer het eten en drinken voor je is geregeld en het ook nog precies is wat je hebt besteld én op tijd is. Daarom zorgen we ervoor dat we in de zorg op maat kunnen leveren met een breed assortiment vol ambachtelijke, eerlijke en vooral lekkere producten.

Flexibel vakmanschap.

Voor catering in de zorg werken we samen met cateraars uit onze regio. Het voordeel is dat we hierdoor flexibel kunnen werken. Wil je bijvoorbeeld iets wat buiten het assortiment valt? Geen enkel probleem. Voor ons geen drempel, maar juist een uitdaging. Sterker nog, we kunnen je zelfs verrassen met cateringsuggesties. Wij denken altijd met je mee en adviseren graag welke hoeveelheden van bepaalde producten je nodig hebt. Zeg maar, flexibel vakmanschap!

Op een presenteerblaadje.

Een heerlijk verzorgde catering kunnen we trouwens letterlijk bij je op een presenteerblaadje brengen, want we hebben ook de mensen die het eventueel voor je kunnen uitserveren. Altijd goed om te weten. Dus, catering uitbesteden met of zonder personeel? Neem contact op met Michele, zij kan je meer vertellen en advies geven over ons maatwerk als het gaat om catering met een goede service!

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact