Diepvriesassortiment waar je het warm van krijgt.

Een goed gevulde diepvries is handig, zeker omdat je door ons zeer brede assortiment écht alles kunt bestellen. Maar, wist je dat wij voor mensen met kauw- en slikproblemen ook energie- en eiwitverrijkte diepvriesproducten van het concept Fijnproevers in huis hebben?

Kwaliteit onder nul.

De producten van Fijnproevers zijn, diepgevroren, 12 maanden na productie houdbaar en kunnen direct na ontdooien gegeten worden. Ze zijn te gebruiken als invulling van een compleet dagmenu, maar ook prima te combineren met andere producten. Met Fijnproevers producten kies je voor kwaliteit onder nul als het gaat om de voedingswaarden, de samenstelling en de structuur.

Van eigen merk tot A-merk.

Ons diepvriesassortiment is scherp geprijsd en verrassend veelzijdig. Naast bekende zaken, zoals diepvriesgroenten, snacks en bake-offs, hebben wij ook een ruime keuze in vegetarische- en dieetproducten zoals glutenvrij brood, gemalen maaltijdcomponenten en energie- en eiwitverrijkte producten. Juist voor dit soort specialiteiten zijn diepgevroren producten erg efficiënt, omdat je het afgepast uit jouw voorraad kunt gebruiken. Kortom: minder waste, dus minder kosten. Onze partner heeft ISO 9001:2008, HACCP voedselveiligheid, SKAL BIO en een ECO energie certificaten.

Meer weten hoe je op een flexibele manier ons brede assortiment tegen een scherpe prijs het beste kunt inzetten? Bel of mail Michele, zij kan je advies geven over ons complete diepvriesassortiment.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact