Als het gaat om dagverse vis heb je bij ons direct beet.

Het is gezond en kunt er goed mee variëren, maar het is vooral gewoon erg lekker: vis. Een favoriet van veel patiënten of bewoners. We begrijpen natuurlijk dat elke keuken zijn eigen smaak, voorkeur en assortiment heeft. Daarom leveren we alle vissoorten in diverse varianten.

Vis van onze ambachtelijke specialist.

Onze leverancier is specialist in gebakken vis en krijgt dagelijks verse vis aangevoerd. We kunnen dit direct van de afslag voor je snijden, fileren, portioneren, kruiden en bakken, voordat we de bestelling voor je verpakken.

Speciaal voor de zorg.

Elke keuken heeft zijn eigen karakter en bereidingswijze. Om ervoor te zorgen dat de patiënten of bewoners het lekkerste product geserveerd krijgen, houden we altijd rekening met jouw manier van werken. Dit betekent dat we voor kibbeling die door jou geregenereerd wordt een ander beslag gebruiken, dan voor kibbeling die op locatie gebakken wordt.

Het gemak van portie prijzen.

Ook goed om te weten is, dat we voor veel geportioneerde producten verschillende portie gewichten met prijzen per stuk hanteren. Dit maakt het calculeren namelijk een stuk eenvoudiger. Wat je ook aan de haak wilt slaan, met Michele kun je al jouw wensen bespreken en kan zij advies geven over ons complete vis assortiment van hoge kwaliteit.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact