Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

Als het gaat om dagverse vis heb je bij ons direct beet

Het is gezond en kunt er goed mee variëren, maar het is vooral gewoon erg lekker: vis. Een favoriet van veel patiënten of bewoners. We begrijpen natuurlijk dat elke keuken zijn eigen smaak, voorkeur en assortiment heeft. Daarom leveren we alle vissoorten in diverse varianten.

Vis van onze ambachtelijke specialist

Onze leverancier is specialist in gebakken vis en krijgt dagelijks verse vis aangevoerd. We kunnen dit direct van de afslag voor je snijden, fileren, portioneren, kruiden en bakken, voordat we de bestelling voor je verpakken.

Speciaal voor de zorg

Elke keuken heeft zijn eigen karakter en bereidingswijze. Om ervoor te zorgen dat de patiënten of bewoners het lekkerste product geserveerd krijgen, houden we altijd rekening met jouw manier van werken. Dit betekent dat we voor kibbeling die door jou geregenereerd wordt een ander beslag gebruiken, dan voor kibbeling die op locatie gebakken wordt.

Het gemak van portie prijzen

Ook goed om te weten is, dat we voor veel geportioneerde producten verschillende portie gewichten met prijzen per stuk hanteren. Dit maakt het calculeren namelijk een stuk eenvoudiger. Wat je ook aan de haak wilt slaan, met Jeroen kun je al jouw wensen bespreken en kan hij advies geven over ons complete vis assortiment van hoge kwaliteit.

Jeroen Schipper
Accountmanager Cure & Care
E-mail: j.schipper@multifood.nl
Tel.: 06 301 501 21
Contact