Op dit moment staan er geen vacatures open. Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail

De kwalitatieve smaakmakers van onze slagerijen

Voor het mooiste vlees en de lekkerste vleeswaren werkt Multifood samen met twee partijen die vakmanschap en een constant hoge kwaliteit vlees hoog in het vaandel hebben. Zo kunnen we je altijd een compleet assortiment waaronder ook biologische producten aanbieden. Een aanbod waar je echt alle kanten mee op kunt. Je begrijpt het, maatwerk is en blijft onze kracht.

Mooie kwaliteit & lekkere service

Hoe je de maaltijden ook organiseert, wij zorgen dat jouw keuze uit ons assortiment en de levering hier perfect op aansluit. Dit betekent dat we voor het vlees en de vleeswaren goede afspraken met je maken over de portionering, de portiegroottes, de verpakkingswijze en eventuele dieetvarianten. Alle rauwe en gegaarde vleesproducten worden op bestelling verwerkt en verpakt door onze vakbekwame medewerkers. Zo ben je verzekerd van de meest optimale productkwaliteit en de welbekende service die je van Multifood gewend bent.

De keuze is reuze

Bij Multifood kun je kiezen uit meer dan 100 soorten vleeswaren, waaronder onze eigen productie hammen en worsten. Elke dag vers gesneden en te bestellen in bulk- of portieverpakking. Daarnaast zijn we SKAL en ISO22000 gecertificeerd en kun je bij ons ook terecht voor halal vlees, rauwe producten en gegaarde producten. Alle varianten leveren we standaard in een hoogwaardige kwaliteit en in een verpakking die eenvoudig te openen is. Kortom, optimaal gemak voor jou en mooie smaken voor je gasten. Meer weten? Jeroen informeert en adviseert over ons complete vlees- en vleeswarenassortiment.

Jeroen Schipper
Accountmanager Cure & Care
E-mail: j.schipper@multifood.nl
Tel.: 06 301 501 21
Contact