Op jacht naar de mooiste kwaliteit wild & gevogelte.

Multifood is altijd op zoek naar inspirerend vakmanschap en de beste producten in wild & gevogelte, kip en kalkoen. Daarom maakt onze poelier elk jachtseizoen producten die bij gasten en bewoners zeer geliefd zijn. Zo kun je met ouderwets lekkere gerechten smaakherinneringen tot leven brengen. Zelfs voor de meest kritische eter! De basis in verse kip- en kalkoenproducten kun je het hele jaar door bestellen. Voor feestdagen zoals Pasen en Kerst bieden we extra menusuggesties met de specialiteiten, die onze poelier voor deze seizoenen heeft ontwikkeld.

Van voorbereid tot voorgegaard.

Je kunt zelf bepalen of je de producten voorbereid, voorgegaard of op een bepaalde manier verpakt wilt hebben. We kunnen zelfs werken met jouw receptuur, waar we marinades of geheel bereide producten mee maken. Het uitgebreide assortiment sluit aan bij alle dieetvarianten en is tot op de gram nauwkeurig aan te leveren. De productinformatie is altijd compleet en eenduidig. Ook erg belangrijk: wij leveren volgens de strengste keuringseisen, die in lijn zijn met alle voedselveiligheid aspecten.

Van grootkeuken tot kleinschalig.

We zijn thuis in de grootkeuken, de dieetkeuken, de instellingskeuken en in de keukens van kleinschalige woonvoorzieningen. Alles is mogelijk. Of je nu honderden maaltijden per dag serveert of in kleinere keukens faciliteert, waar er voor de bewoners gerechten met dagverse producten worden bereid.

Wil je advies over de bereiding van wild & gevogelte, de presentatie ervan of wellicht tips voor lekkere menucombinaties? Maak dan een afspraak met Michele. Multifood zorgt voor gemak in jouw keuken met maatwerk op basis van het juiste assortiment.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact