Proef en bekijk ons (eiwit)rijk assortiment.

Een glas koude melk, melk voor een bordje pap, een bakje yoghurt met een beetje suiker of een kommetje vla. Vroeger bestond het zuivelassortiment vooral uit traditionele melkproducten. Inmiddels is deze productgroep uit z'n jasje gegroeid met zuivel voor elk moment van de dag.

Zuivel voor de zorg.

Het assortiment is in zowel de breedte als de diepte enorm gegroeid. Van nieuwe kaassoorten, frisse zuiveldrankjes met fruit of vruchtensap tot romige smoothies, maar ook desserts uit binnen- en buitenland. Naast deze producten op basis van reguliere zuivel kun je bij Multifood ook sojavarianten bestellen en kiezen uit een breed assortiment van Boerenhart zuivel uit de Gelderse vallei. Natuurlijk is zuivel voor de zorg iets wat we je kunnen aanbieden en over kunnen adviseren. Denk aan een eiwitrijk assortiment om ondervoeding tegen te gaan.

Meer weten over wat er vandaag de dag speelt op het gebied van zuivel en hoe je dit kunt toepassen in de zorg? Michele helpt je graag met het samenstellen van een eigen assortiment en jouw bestellijsten.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact