Bedrijfscatering gaat voor ons verder dan alleen producten leveren.

Dé foodservice partner voor de cateraar.

Voor bedrijfscatering zoek je het liefst een partij, die alles in huis heeft en snel kan schakelen. Multifood beschikt over een grootassortiment, waardoor wij iedereen een passend assortiment kunnen bieden. Van verse producten, een compleet diepvriesassortiment tot alle soorten kruidenierswaren en non food benodigdheden. Geef aan wat je nodig hebt, dan regelen wij het. Strak op tijd.

Verrassende bedrijfscatering.

Door vooruit te kijken en de laatste ontwikkelingen en trends in de gaten te houden, kunnen we regelmatig nieuwe producten en concepten bij je onder de aandacht brengen. Zo kun jij gasten blijven verrassen en een unieke beleving geven, elke keer weer.

Partycatering voor elk budget.

Wat je ook te besteden hebt, wij kunnen er altijd mee uit de voeten. Door de ruime keuze uit de verschillende assortimenten van onze partners, kunnen we altijd inspelen op het beschikbare budget. Zo is er altijd een passende catering samen te stellen, van low budget tot een high end party! Benieuwd hoe Multifood als foodservice partner een stap verder gaat dan puur producten leveren? Neem dan contact met ons op: kantoor@multifood.nl of bel 033 277 02 25.

Contact
Op dit moment staan er geen vacatures open.
Maar we maken graag kennis met ervaren mensen én jong talent in ons vakgebied.
Stuur je mail