Concept op maat

Mogen wij uw Partner in Gastvrijheid zijn?
Met onze kennis en ervaring op het gebied van producten en werkwijzen nemen we u graag mee op reis langs de mogelijkheden om zo samen ‘Uw Beste Aanbod’ op dit moment uit te vinden. Onze adviseurs komen bij u op de locatie om sfeer te proeven en te bespreken welke visie u op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid heeft. Hierna gaan we samen sparren en plaatsen we de wensen en mogelijkheden in relatie tot het kostenplaatje. Op deze wijze maken we samen uw concept volledig op maat!

We denken desgewenst zelfs mee over inrichting van de keuken en over aankleding om de juiste ambiance te creëren, over kleurgebruik, geur, licht, sfeer… maar ook presentatie en decoratie. Kortom, over alles wat mede bepalend is voor ‘Het Beleven’ van eten & drinken!

Ons projectteam voor het implementeren, borgen en optimaliseren van uw concept
Als we samen de vragen Hoe en Waar ingevuld hebben stropen we onze mouwen op en maken we een implementatieplan op maat voor uw organisatie en medewerkers en rollen we dit uit. Na implementatie en borging van de processen zorgen we samen voor een verdere optimalisatie en bekijken we waar eventueel aanvullende training van uw medewerkers wenselijk is. Ook het trainen van uw medewerkers behoort tot onze mogelijkheden.