Levensmiddelen groothandel die met u meedenkt

Multifood gaat verder dan alleen producten leveren. Wij denken met u mee en voorzien u van het juiste advies waar nodig. Door onze ruime ervaring in de ziekenhuiszorg kunnen wij u voorzien van de juiste service en ondersteuning. Zo kunnen wij verse ingrediënten leveren voor uw productiekeuken maar ook vers bereide maaltijden in de vorm van een maaltijdservice voor afdelingskeukens.

Kleinschalig wonen en andere instellingen

Voor iedere groep leveren wij diverse concepten die in verschillende varianten te verkrijgen zijn. Zo kunt u als kleinschalig wonen instelling producten bereid inkopen, om zelf te koken of zelfs een mix van beide. Ook is het mogelijk om ingrediënten vuil, rauw, panklaar, gegaard, vers of ingevroren in te kopen voor bijvoorbeeld een productiekeuken in de ouderenzorg. Ook voor langer thuiswonende patiënten kunnen wij een maaltijdservice opzetten, eventueel met een aanvullende boodschappenservice.

Kortom, Multifood kan uw levensmiddelen groothandel op het gebied van kleinschalig wonen, ouderenzorg of voor een gehele maaltijdservice zijn.

Interesse in Multifood als uw levensmiddelen groothandel? Neem dan contact op.