Concept op maat

Mogen wij uw Partner in Gastvrijheid zijn?
Met onze kennis en ervaring op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid nemen we u graag mee op reis langs al onze mogelijkheden om samen de beste eindbestemming voor u te vinden. Onze adviseurs komen bij u op de locatie(s) om sfeer te proeven en te bespreken welke visie uw organisatie op het gebied van voeding en gastvrijheid heeft. Hierna gaan we samen sparren over wensen en mogelijkheden en plaatsen dit in relatie tot de kostenplaatjes. Op deze wijze maken we samen uw concept volledig op maat!

Front Cooking, productie, regenereren, assembleren of kleinschalig koken
We denken met de betrokken medewerkers binnen uw organisatie mee over de meest praktische inrichting voor de keuken maar ook over de aankleding om de juiste ambiance te creëren voor het Grand Café, over kleurgebruik, geur, smaak, licht, sfeer… maar ook presentatie en decoratie. Kortom, over alles wat mede bepalend is voor ‘Het Beleven’ van de maaltijd!

Ons projectteam voor het implementeren, borgen en optimaliseren van uw concept
Als we samen de vragen Hoe en Waar ingevuld hebben stropen we onze mouwen op en maken we een implementatieplan op maat voor uw organisatie en medewerkers en rollen we dit uit. Na implementatie en borging van de processen zorgen we samen voor een verdere optimalisatie en bekijken we waar eventueel aanvullende training van uw medewerkers wenselijk is. Ook het trainen van uw medewerkers behoort tot onze mogelijkheden.

Ook uw administratie is blij met ons
Bij de inrichting van kostenplaatsen bekijken we samen met uw afdeling administratie met welke tegenrekeningcodering er gewerkt wordt en passen de codering in onze boekhouding hierop aan. Nog eenvoudiger is het als u bestelt middels een OCI-koppeling met InvoiceSharing.