Gezond en lekker eten is makkelijker dan je denkt.

Zoveel mensen, zoveel smaken én zoveel wensen. Wil je gasten graag lekkere en gezonde maaltijden aanbieden, dan denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld met koelverse maaltijden op maat. Dagelijks vers, met de beste ingrediënten, die passen binnen elke dieetwens. Geef ons door wat handig voor je is en laat het koken verder aan ons over. Zo makkelijk kan het zijn.

Mix & match.

Gemak dient de mens. Daarom kun je dagelijks maaltijden bij ons bestellen, maar ook incidenteel op het moment dat er behoefte aan is. Zo kun je een ideale mix tussen koken en kopen zelf samenstellen en bepalen. Wij houden rekening met alle denkbare voedingsgewoonten en diëten. Daarom zorgen weer voor dat je altijd de vrije hand hebt bij het samenstellen van maaltijden en ben je flexibel in het uitkiezen van producten die passen bij de wensen van je organisatie.

Koken op maat.

We leveren standaard maaltijdcomponenten en alle mogelijke vers bereide producten per portie of in bulkverpakking. Met deze vorm van koken op maat, kun je dus ongetwijfeld de producten en ingrediënten vinden, waarmee je zelf een menu kunt samenstellen. Maar, je kunt voor het gemak ook gebruik maken van één van onze menucycli.

Maaltijden met service.

We ondersteunen elk concept met extra service, zodat onze kwaliteitsmaaltijden altijd op de juiste manier, zeg maar ‘met een glimlach’, gepresenteerd worden. Naast de samenstelling van het menu kijken we samen met jou naar de apparatuur, eetmomenten en de interesse én kennis van jouw medewerkers. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden gasten.

Meer weten? Neem contact op met Michele. Zij kan dan de mogelijkheden met je bespreken, die het koken voor je organisatie een stuk makkelijker maakt.

Michele Kuyt
Accountmanager
E-mail: kantoor@multifood.nl
Tel.: 06 598 122 65
Contact